Csodálatos kozmetikumok most fantasztikus kedvezménnyel!

Okozz örömet szeretteidnek és lepd meg magad valóban értékes, minőségi ajándékkal.

Válassz bátran a megérzéseid szerint a Kaviczky PanFlora’Soul és Diamonds kozmetikum válogatásból 2 tetszőleges csomagot 50% kedvezménnyel (4 termék: 116.000,- helyett 58.000,-), vagy 1 csomagot 30% kedvezménnyel (2 termék: 58.000,- helyett 40.000,-)!
Az akció 2019. december 31-ig érvényes a készlet erejéig és a szállítási költséget átvállalom.

Ezekben a kozmetikumokban megvalósult a természet erejének és a legújabb tudományos kutatásoknak a találkozása.
A drágakövek, virágok és egy különleges, azonnal hidratáló víz erejét felhasználva a Kaviczky Magyarországon elsőként és egyetlenként alkotott valóban látványos, érezhető és hosszan tartó hatású feszesítő, bőrszerkezet megújító kozmetikai termékcsaládot, amiben semmilyen káros anyag nem található.

30-50% kedvezmény

MAGABIZTOSSÁG

Mindannyiunk lelkében ott él az a bizonyos belső hang, az intuíció, amely támogat bennünket céljaink elérésében. A Kaviczky Magabiztosság csomag hozzásegít, hogy lelkünk finom hangját meg merjük hallani, megbízzunk magunkban. A zafír és az istenfa ősi ereje megadja azt a magabiztosságot, amelyre minden nőnek szüksége van!

A csomag tartalma: Diamonds Zafír masszázsgél krém (50 ml airless) + PanFlora’Soul Istenfa Virágenergia / FLORA’NERGY Artemisia (50ml laura lux spray)

DERŰ

A Kaviczky Derű csomag meggyújtja lelkünkben az öröm szikráit. A smaragdban és a szőlővirágban lévő hatóanyagok segítenek megteremteni a jókedvű megelégedést, a nyugodtságot sugárzó, harmonikus kedélyállapotot. A derű az egyik legnagyobb ajándék, amelyet adhatunk!

A csomag tartalma: Diamonds Smaragd masszázsgél krém (50ml airless) + PanFlora’Soul Liliomfa Virágenergia/FLORA’NERGY Magnolia Liliflora (50ml laura lux spray)

BIZALOM

Úgy tartják, a bizalom olyan kötelék, amely az odafigyelésből és a megértésből épül fel. A Kaviczky Bizalom csomagban lévő kozmetikumok abban segítik a lelkünket, hogy képesek legyünk bizalommal és elfogadással lenni mások és magunk iránt.

A csomag tartalma: Diamonds Zafír csepp (15ml laura lux cseppentő) + PanFlora’Soul Szőlővirág Tisztító balzsam/FLORA’BALM Vitis Flos (50ml airless).

OPTIMIZMUS

A Kaviczky Optimizmus csomag abban támogat, hogy az a bizonyos pohár mindig félig tele legyen. A gyémánt, mint a legértékesebb drágakő, fényt mutat az életben, a fehér liliom pedig harmóniát hoz.

A csomag tartalma: Diamonds Gyémánt csepp (15ml laura lux cseppentő) + PanFlora’Soul Fehér Liliom Tisztító balzsam/FLORA’BALM Lilium (50ml airless)

BOLDOGSÁG

A boldogság ott van mindannyiunkban, csak észre kell venni a mindennapokban azokat a dolgokat, amelyek segítenek, hogy ez a fantasztikus érzés a felszínre törjön. Ebben számíthatsz a Kaviczky Boldogság csomagban található kozmetikumokra. A smaragd az örök fiatalság és a remény jelképe, oldja a bánatot, míg a rózsa felpezsdíti a lelket, örömet ad.

A csomag tartalma: Diamonds Smaragd csepp (15ml laura lux cseppentő) + PanFlora’Soul Rózsa Tisztító balzsam/FLORA’BALM Rose (50ml airless)

VITALITÁS

Energia, életerő, frissesség és fiatalos lendület. A Kaviczky Vitalitás csomagjában lévő kozmetikumok nem pusztán a bőrnek, de a lelkünknek is megadják ezeket a pozitív érzéseket, hiszen a rubin az életerő drágaköve, a szőlővirág pedig az ambíciót erősíti.

A csomag tartalma: Diamonds Rubin csepp (15ml laura lux cseppentő) + PanFlora’Soul Szőlővirág Tisztító balzsam/FLORA’BALM Vitis Flos (50ml airless)

FIATALSÁG

Mi az örök fiatalság titka? A szépség, az ártatlanság és a tisztaság. Ezt jelképezi a Kaviczky Fiatalság csomagban a százszorszép, míg a csucsóka a nőiség egyik kifejezője. A belőlük nyert értékes hatóanyagok segítik, hogy a bőr és a lélek is fiatal maradjon.

A csomag tartalma: PanFlora’Soul Százszorszép Virágelixír / FLORA’LIXIR Bellis Flos (15ml laura lux cseppentő) + PanFlora’Soul Csucsóka Archarmat / FLORA’DEW Scutellaria (50ml laura lux spray)

SZERETET

A szeretet minden erény alapja, és minden sebet begyógyít. A szeretet maga az élet. Ezt jelképezi a kőris és az istenfa is. Hatóanyagaik ápolják a bőrt és kényeztetik a lelket, megnyitják a szeretet útját.

A csomag tartalma: PanFlora’Soul Kőris Virágelixír / FLORA’LIXIR Fraxinus Flos (15ml laura lux cseppentő) + PanFlora’Soul Istenfa Archarmat/FLORA’DEW Artemisia (50ml laura lux spray)

MEGÚJULÁS

Mindig keressük a változatosságot, az újat, a továbblépés lehetőségét, amely új célokat ad az életünknek. A Kaviczky Megújulás csomagja nem csak a bőrünk, hanem a lelkünk megújulást is segíti a gyógyvirágok erejével. A menta balzsam a megújulás szimbóluma, a rózsa pedig felpezsdíti a hangulatot, elűzi a lelki fáradságot is.

A csomag tartalma: PanFlora’Soul Menta balzsam Virágolaj/FLORA’OIL Balm Mint (15ml laura lux cseppentő) + PanFlora’Soul Fekete Rózsa maszk/FLORA’XCELLENCE Rose (50ml airless)

MOTIVÁCIÓ

Van úgy, hogy elveszítjük a lelkesedésünket, a motivációnkat, amely nap, mint nap céljaink felé terelget minket. A Kaviczky Motiváció csomagot a szőlővirág és a rózsa gyógyító, támogató erejével úgy állítottuk össze, hogy segítsenek az álmok valóra váltásában.

A csomag tartalma: PanFlora’Soul Szőlővirág Virágolaj/FLORA’OIL Grape Flos (15ml laura lux cseppentő) + PanFlora’Soul Fekete Rózsa maszk/FLORA’XCELLENCE Rose (50ml airless).

HARMÓNIA

A Kaviczky Harmónia csomag kozmetikumai a bőr és a lélek számára is az egyensúlyt, a feltöltődést biztosítják a gyógyvirágok erejével. A bodzavirág ősidők óta a testi-lelki harmónia jelképe, míg a rózsa elűzi a lelki fáradságot.

A csomag tartalma: PanFlora’Soul Bodzavirág Fluidum/FLORA’IDUM Sambucus (30ml laura lux pumpa) + PanFlora’Soul Rózsa Tisztító balzsam/FLORA’BALM Rose (50ml airless)

NYUGALOM

Az idegfeszültség, a stressz már rövid távon is káros hatással van az egészségre. Ezért kell időt szakítani a lazításra, a relaxációra. A Kaviczky Nyugalom csomag kozmetikumai a gyógyvirágokkal segítik a bőr egészségét és a stressz oldását. A molyhos nyír kifejezetten oldja a stresszt, a liliom a harmóniát támogatja.

A csomag tartalma: PanFlora’Soul Molyhos Nyír Fluidum/FLORA’IDUM Betula (30ml laura lux pumpa) + PanFlora’Soul Fehér Liliom Tisztító balzsam/FLORA’BALM Lilium (50ml airless)

Amennyiben kérdésed van, illetve szeretnél rendelni a fenti csomagokból, akkor várom jelentkezésed!