A Kaviczky kozmetikumokra jellemző, hogy olyan új, innovatív megoldásokra törekszik a bőrápolásban, ami egyedülállóvá és rendkívül hatékonnyá teszi. Ez párosul a természetességgel, és azzal a holisztikus szemlélettel, miszerint az ember a test, a lélek és a szellem egysége, amelynek harmóniáját kell elősegíteni a bőrápolás során is.

Mivel a bőr egy folyamatosan változó élő szövet, ezért mindig a pillanatnyi állapotát kell figyelembe venni a kezeléseknél. Az adott helyzet mutatja meg, hogy mely hatóanyagokkal lehet támogatni a bőr természetes regenerálódását. A Pannon Formulát tartalmazó termékcsalád tagjai minden bőrállapotra kínálnak megoldást.

Mi is az a Pannon Formula?

A Kaviczky cég, a Hévízi tó gyógyító hatásait a bőrápolásban kívánta alkalmazni, ezért létrehozott egy speciálisan összeállított hatóanyag-kombinációt, ami egy kiváló magyar szabadalom, a termékcsalád minden termékében megtalálható, ennek alkotóelemei:

Hévízi gyógyiszap: huminsavban gazdag, természetes regeneráló, méregtelenítő, gyulladáscsökkentő, ránctalanító.

Hévízi víz: jelentős mennyiségben tartalmaz létfontosságú ásványi anyagokat és nyomelemeket (Li, K, Si, Ra, S, Zu, Cn, Ca, Mg), melyek biztosítják a sejtek közötti folyamatok zavartalan működését.

Illóolajok: kis molekulájú részecskéi a bőrbe könnyedén bejutnak és elősegítik más hatóanyagok felszívódását, így azok sejtszinten tudják kifejteni jótékony hatásukat.

Gabonakivonatok: regenerálják a bőr szerkezetét azáltal, hogy serkentik a rostok képződését, megvédik a sejteket a káros szabadgyököktől, növelik a bőr ellenálló képességét.

A többi hozzáadott természetes hatóanyag szinergikus kölcsönhatásban áll egymással (egymást erősítik), ezáltal helyreállítják, támogatják a bőr egészséges működését.

Ismerd meg a másik 2 Kaviczky termékcsaládot is: Panflora’Soul, DIAMONDS

Szeretettel várlak kozmetikámban, az árakat, kedvezményeket ITT tudod megnézni, bejelentkezéshez kattints IDE.