Szeretnél azonnali és hosszú távú látványos eredményt a kozmetikai kezelés után?

A Kaviczky kozmetikumok használata eddig is elégedettséget okozott a vendégeimnek. Most szeretném bemutatni a legújabb tudományos kutatásokra alapozott fejlesztéseket, amik új fejezetet nyitnak a természetes bőrápolás terén. Ez a természet erejének találkozása a legújabb tudományos kutatásokkal!
A drágakövek, virágok és egy különleges víz erejét felhasználva a Kaviczky Magyarországon elsőként és egyetlenként alkotott valóban látványos, érezhető és hosszan tartó hatású feszesítő, bőrszerkezet megújító kozmetikai termékcsaládot, amiben semmilyen káros anyag nem található.

Ezek az újdonságok már első használat után látványos eredményt hoznak,  3 hónap alatt pedig teljesen megújítják a bőr szerkezetét, sokkal feszesebb, teltebb, üdébb lesz. Nézzük hogyan valósulhat ez meg természetes úton!

Nem bőrtípus szerint, hanem lelkiállapotra, hangulatra, habitusra, személyiségre lett kifejlesztve az új termékcsalád, hiszen ezek mind hatással vannak a bőr állapotára is. Olyan szuper hatékony szállítórendszerek, hatóanyagok vannak bőségesen jelen, amik egyedülállóvá és világszínvonalúvá teszik a Kaviczky új kozmetikumait! Nézzük meg picit részletesebben.

Tudományosan is igazolt, hogy a virágok gyógyhatással rendelkeznek, melyet a modern medicina is alkalmaz. Energiájuk és hatóanyagaik befolyásolják fizikai testünk, így bőrünk működését is, valamint pozitív hatással vannak lelkivilágunkra, érzékeinkre. Általuk harmóniába kerülhetünk, a virágok segítségével gyógyírt találhatunk testi-lelki problémáinkra.

Ezeket a csodás tulajdonságokat kívánta felhasználni a Kaviczky cég a Panflora’Soul termékcsalád megalkotásánál. Magyarországon fellelhető virágok kivonatait, természetes olajokat, bőrregeneráló alapanyagokat felhasználva jött létre egy izgalmas, újszerű termékpaletta. A fizikai hatóanyagok a kivonatolást követően koncentráltan, a bőr számára ideális mennyiségben kerülnek felhasználásra a termékekben. Lelki hatása a limbikus rendszeren keresztül valósul meg. Mivel minden virág más hatással van ránk, ezért a Panflora’Soul tagjaiból személyre szabottan lehet kiválasztani azokat, amik a pillanatnyi élethelyzetre, lelkiállapotra a legideálisabbak. Ebben a kezelések alkalmával segítek vendégeimnek.

A bőr feszessége, egészsége, megfelelő működése a sejtekben és a sejtek közötti állományban, rostokban lévő víz megfelelő mennyiségétől is függ, de a bőrbe kívülről nehéz vizet juttatni. Magyarországon először a Kaviczky kozmetikumokban találkozhatunk rendezett szerkezetű, deklusztarizált nano vízzel, ami behatol a bőr mélyebb rétegeibe, sejtjeibe, ami azonnali, és hosszútávú hidratációt hoz létre. Ezáltal a vízben oldott állapotban lévő hatóanyagok is teljes mértékben hasznosulni tudnak.

A víz molekulamérete 1 nanométer, kiválóan tisztít, hatóanyagot szállít, sejtszinten hidratál. Olyan pici molekulányi a víz, hogy ha a hajszálunkat hosszában egymillió szeletre hasítanánk, akkor kapunk egy nanométert. Ez a méret a hasznosulást és az átjárhatóságot megsokszorozza, a víz és a benne oldott állapotban lévő természetes hatóanyagok biológiai hasznosulása tökéletes. Ezt a vizet a tudomány segítségével állítják elő, egy alacsony nyomású plazma reaktorban való kezelés után a víz szerkezete átalakul. Ezt világviszonylatban is kevesen ismerik és még kevesebben alkalmazzák, Magyarországon elsőként a Panflora’Soul és Diamonds termékekben a teljes vízmennyiséget ezzel a speciális vízzel fedezik.

 

A drágakövek már elnevezésükben is hordozzák értéküket, hatásuk a bőr működésére is nagyon kedvező, ezt használja ki a Kaviczky márka legújabb kozmetikumcsaládja. Mi található a DIAMONDS termékekben, ami rendkívüli módon elősegíti a bőr megújulását?

– gyémánt, smaragd, rubin, zafír: évezredek óta alkalmazott kristályok a szervezet támogatására

– turmalin: stimulálja a kötőszöveti rostok termelődését, növeli a tápanyagok bőrbe jutását

– réti habvirág olaj: ECOCERT minősítésű, magas antioxidáns tartalmú bőrvédő olaj

– tengeri növényi kivonatok, bioaktív peptidek, őssejt-kultúra, bio-prekurzorok: fokozzák a bőrsejtek és a rostok regenerálódását, látványosan növelik a bőr feszességét és rugalmasságát

– hialuronsav: kis molekulájú vízmegkötő anyag, ami biztosítja a bőr állandó hidratáltságát

– fermentált anyagok, amik a bőr számára könnyen hasznosíthatóak

– olyan természetes anyagok, amelyek elősegítik a sejtek aktivitását, javítják a bőr szerkezetét

Az eredmény azonnal látható, a bőr puhább, teltebb, feszesebb, üdébb lesz és ami fontos, hogy mindennapos otthoni ápolásként használva valóban tartós eredményre lehet számítani! Ezek a nagyszerű kozmetikumok adnak egy azonnali (15 perc) egy közép (14 nap) és egy hosszútávú (90 nap) feszesítő, ránctalanító hatást.

Tapasztald meg te is ennek a nagyszerű kezelésnek pozitív hatásait!

Árakat, kedvezményeket ITT tudod megnézni, bejelentkezéshez kattints IDE.