A természetes kozmetikumok önmagukban is nagyon hatékonyak, könnyen felszívódnak, látványosan hidratálják, feszesítik és feltöltik a bőrt. A közvetlen érintés, masszázs finom energiákat mozgat meg, ami által igazi testi-lelki feltöltődést nyújt a kozmetikai kezelés.

A bőr regenerálódását, anyagcseréjét, egészséges működését támogatják a különböző kozmetikai gépek is. Ez a természet erejének találkozása a legmodernebb technikával. Nyilván mindig figyelembe kell venni a bőr- és a szervezet aktuális állapotát, személyre szabottan kell kiválasztani a megfelelő készülékeket. Tapasztalatom szerint ezek működését kevés vendég ismeri, pedig jó tisztában lenni azzal, hogy pontosan mi történik a kezelés során. Éppen ezért készítettem egy összefoglalót az általam alkalmazott eszközök működéséről, hatásairól. Fontos megjegyeznem, hogy nálam az árak mindig tartalmazzák a kiválasztott kozmetikai gépek használatát is.

Gyémántfejes mikrodermabrázió

Fájdalommentes vákuumos bőrcsiszoló eljárás, teljesen eltávolítja a felszíni, elhalt hámsejteket, ami által normalizálódik a szaruképződés, javul a bőr oxigénfelvétele, valamint a kezelés során alkalmazott készítmények – szérumok, koncentrátumok, krémek, gélek – aktív hatóanyagainak a felszívódását is elősegíti. Csökkenti a gyulladásos folyamatokat, ösztönzi a bazális réteget az új bőrsejtek termelésére, mikrodermabrázió után a bőr sokkal simább lesz.

 

Rádiófrekvenciás készülék

A magas frekvenciájú elektromos áram átáramlik a megcélzott bőrön és összetalálkozik az ellenállással rendelkező szövetekkel.  A rádiófrekvenciás energia hőhatást hoz létre a bőr mélyebb rétegében, ennek a stimulációnak a hatására a felmelegített fibroblaszt sejtek elkezdenek több kollagént termelni. Ezáltal a bőr feszesebb, rugalmasabb, fiatalosabb lesz.

 

Fényterápiás elektro-lifting

Többfunkciós kozmetikai készülék, ami a bőr felszíni és mélyebb rétegeire is hatással van.
– Elektromos izomstimuláció: Aktiválja a bőrsejteket, beindítja a kollagéntermelést, ami javítja a bőr rugalmasságát és feszességét.
– Elektroporáció, mezoporáció: Elősegíti a kozmetikumban lévő hatóanyagok bejutását a bőr mélyebb rétegeibe.
– Rádiófrekvencia: Regenerálja a kollagén és elasztikus rostokat, ami a bőr feszességét, rugalmasságát biztosítja. Erős anyagcsere fokozó hatása révén megnöveli a tápanyagok felvételét és a salakanyagok eltávolítását a bőrben.
– Fényterápia: A LED diódák nagy erősségű fényt hoznak létre, ami képes hatni a sejtszintű anyagcsere-folyamatokra.
Bővebben itt olvashatsz a készülék pozitív hatásairól.

 

Kozmetikai ultrahang

A kezelőfejben lévő kristály az áram hatására rezegni kezd. Ez a rezgés átjut a bőrbe, ezáltal a kezelés során használt hatóanyagok a mélyebb rétegekbe jutnak, beindul az anyagcsere, tágulnak az erek, gyorsul a vér- és nyirokkeringés, mindenhova gyorsabban jut el a tápanyagban és oxigénben dús vér, fokozódik a kollagéntermelés, javul a sejtmembrán áteresztőképessége.

 

VIO

A készülék üvegfeje nemesgázokkal van feltöltve, amik elektromos áram hatására ionos állapotba kerülnek és az illeszték a bőrrel érintkezve mikro-kisüléseket hoz létre, ózon keletkezik. A kezelés hatására az erek kitágulnak, a bőr lokális vérellátása javul. A sejtek tápanyagellátása fokozódik, és az építő, regeneráló folyamatok kerülnek előtérbe. A keletkező ózon kiválóan alkalmazható a tisztító kezelés utáni fertőtlenítésre, összehúzásra, és a faggyúmirigyek működésének szabályozására.