Sosem késő váltani, sosem késő új dologba belevágni, sosem késő másoknak segíteni!

2007-ben, 36 évesen, 3 gyermek mellett kezdtem el kozmetikai tanulmányaimat. Ekkor szembesültem azzal, hogy egyáltalán nem mindegy milyen kozmetikumokat, háztartási szereket használunk. Megdöbbentő volt számomra a felismerés, hogy mennyi haszontalan, szennyező dologgal árasztanak el minket nap mint nap, amit könnyedén ki lehetne kerülni. Érdekes kutatás vette kezdetét.

Beleástam magam a kozmetikai hatóanyagok, az arcelemzés, e mellett a táplálkozás, méregtelenítés, természetgyógyászat, lelkivilágunk rejtelmeibe is. Az egészségünk a legfontosabb, ennek megőrzéséhez, visszaállításához elengedhetetlen a pozitív irányba tartó szemlélet- és életmódváltás valamint a gyakorlati alkalmazás. Ezt igyekszem mindig szem előtt tartani a saját életemben is.

Az arcon sok minden meglátszik, hiszen a bőr állapota a szervezetünkben és lelkünkben zajló folyamatokról árulkodik. Mindenki egyedi, ezért ennek megfelelően egyéni igényei vannak. Az arc elemzése nagy segítséget ad ahhoz, hogy személyre szabott iránymutatást, tanácsokat tudjak adni a hozzám fordulóknak.

Amit még fontosnak tartok, hogy a mosoly, vidámság, lazaság nem hiányozhat életünkből. Pozitív szemléletem, mindent túlélő képességem arra is használom, hogy másoknak segítsek abban, hogy reményt találjon minden élethelyzetben!

Kozmetikámban olyan kezeléseket végzek, amelyek hozzájárulnak vendégeim testi-lelki jólétéhez. Természetesen a kozmetikum kiválasztásánál is elsődleges szempont az volt, hogy ne legyen benne káros kémiai vegyület, ezen felül magas hatóanyag tartalmánál fogva támogassa a bőr működését.

2016-ban természetgyógyász szemtréner végzettséget szereztem, ezzel is bővítve a segítségnyújtás lehetőségeit.

A belső harmónia megőrzése, a stressz hatékony kezelése nagyon fontos, hogy egyensúlyban legyünk önmagunkkal és a világgal. Ebben nyújt hatékony segítséget egy csodálatos gyengéd módszer, a Holistic Pulsing relaxációs kezelés, amit szintén igénybe vehetsz a kozmetikában.

Itt a Tündérkozmetika oldalán a bőrápolással, kozmetikai kezelésekkel, egészséges életmóddal kapcsolatos információkat osztok meg veled.

Szeretettel várom jelentkezésedet

– kozmetikai kezelésre
Holistic Pulsing relaxációra
– állapotfelmérés alapján személyre szabott tanácsadásra

Pribus Tünde

szemtrener-oklevel