ÉLMÉNYKOZMETIKA


A kezelések pontos menetét, a hatóanyagokat, és a kozmetikai gépek alkalmazását mindig az aktuális bőrállapot határozza meg! Az ár a teljes kezelés, minden alapanyag (Herbsgarden  és MediNatural natúrkozmetikumok) és a gépek használatát is tartalmazza!

TISZTÍTÓ, REGENERÁLÓ KEZELÉS

15000,- (~90 perc)

Komplex kezelés mikrodermabrázióval (fájdalommentes gépi peeling), pórustisztítással és regenerálással, amit azoknak ajánlok, akiknek az alapos tisztítás mellett fontos a bőr hidratálása és táplálása is.

Arc – nyak – dekoltázs letisztítása, gyémántfejes mikrodermabrázió, tonizálás, felpuhítás (gőz), pórustisztítás, fertőtlenítés, hidratáló-nyugtató pakolás, VIO, szérum + ultrahang, arc – nyak – dekoltázs masszázs, szemkörnyék ápolás, arckrém


BŐRSZÉPÍTŐ KÉNYEZTETŐ KEZELÉS

15000,- (~60 perc)

Személyre szabott, a bőrállapotnak megfelelő kozmetikumokból összeállított bőrszépítő, kényeztető kezelés. Fő irányok: hidratálás, feszesítés, táplálás, a bőr regenerálódásának támogatása. A kozmetikumokban lévő természetes hatóanyagok pozitív hatással vannak a bőr működésére, a kollagén rostok termelődésére és a hidratációra, javítják a sejtek közötti kommunikációt és az anyagcserét, támogatják a testi-lelki harmóniát.

Arc – nyak – dekoltázs letisztítása, bőrradír, tonizálás, koncentrált szérumok + ultrahang, arc – nyak – dekoltázs masszázs, pakolás, Jáde köves görgős arcmasszázs, szemkörnyék ápolás, arckrém


10 LÉPÉSES INTENZÍV BŐRMEGÚJÍTÓ KEZELÉS

20000,- (~70 perc)

Látványos bőrmegújító, mélyhidratáló, feszesítő kezelés prémium Herbsgarden kozmetikumokkal, koncentrált hatóanyagtartalmú szérumokkal, valamint mikrodermabráziós, rádiófrekvenciás, fényterápiás elektro-lifting és kozmetikai ultrahang készülékek alkalmazásával. A kezelés részleteiről ebben a blogomban olvashatsz.

1.) Bőr letisztítása
2.) Gyémántfejes mikrodermabrázió (fájdalommentes gépi peeling)
3.) Tonizálás, hidratálás
4.) Bőrmegújító, magas hatóanyagtartalmú szérumok felvitele
5.) Rádiófrekvenciás készülék
6.) Fényterápiás elektro-lifting
7.) Regeneráló hatóanyagok bevitele ultrahanggal
8.) Holisztikus arc – nyak – dekoltázs masszázs
9.) Szemkörnyék ápolás
10.) Arckrém


CSODÁS HARMÓNIA

8000,- (~40 perc)

A finom illatok és a simító, nyugtató masszázs testnek és léleknek is kellemes élményt nyújt. A természetes hatóanyagokban gazdag masszázskrém és a fantasztikus növényi olajok, esszenciák tápláló hatásúak, az apró ráncok feltöltődnek, a bőr puha és selymes lesz.

Arc – nyak – dekoltázs letisztítás, gyengéd hámlasztás, hidratáló és feszesítő arc – nyak – dekoltázs masszázs, arcápoló krémFEHÉR LILIOM

7500,- (~60-90 perc) TINI KEZELÉS (25 éves korig)

Alap tisztító (tini) kezelés, amelynek célja az érzékeny, fiatal bőr alapos tisztítása és nyugtatása. A gyulladások, bőrproblémák oka a hormonális változásban, táplálkozásban, életmódban is keresendő, éppen ezért életviteli tanácsadást is tartalmaz a kezelés.

Arc – nyak – dekoltázs letisztítás, arcradír, tonizálás, felpuhítás (gőz), pórustisztítás, fertőtlenítés, nyugtató – regeneráló pakolás + VIO, arckrém


Szemöldök igazítás (csipesszel): 1500,- (minden kezeléshez ingyenes)

Szempilla- és szemöldökfestést, gyantázást NEM VÁLLALOK!

Az otthoni bőrápolásra ajánlott kozmetikumokhoz a kezelésen résztvevő vendégek kedvezményesen juthatnak hozzá.

Bejelentkezés és érdeklődés kozmetikai kezelésekkel kapcsolatban


 
Hátmasszázs, testmasszázs, reflexológiai talpmasszázs, Holistic Pulsing relax kezelés
Talpmasszázs 40 perc 6.000,-
Relax masszázs
(teljes test, csak hason fekve)
60 perc 10.000,-
Relax masszázs
(teljes test, hason és háton fekve)
75 perc 12.000,-
Relax masszázs
(csak hátkezelés, hason fekve)
40 perc 8.000,-
Lélekmasszázs
(holistic pulsing)
50 perc 8.000-,

Ezekre a kezelésekre ITT lehet bejelentkezni!