ÚJDONSÁG A KOZMETIKÁBAN!

A ránctalanítás, feszesítés, bőrmegújítás mindig sláger téma a vendégeim körében. Aki a természetes kozmetikumok és ezzel együtt a nem drasztikus, de mégis hatékony kezelések híve, annak örömhír, hogy egyre látványosabb hatású eljárások érhetők el a kozmetikában. A Kaviczky kozmetikumok és egy új elektrokozmetikai eszköz remek párost alkotnak. A készülék segítségével az aktív anti-aging hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe jutnak, fokozódik az anyagcsere, beindul a bőr regenerálódása.

Több funkció működik egyszerre, amik által a bőr megújul:

1.) Elektromos izomstimuláció (EMS)

Aktiválja a bőrsejteket, beindítja a kollagén termelést, ami javítja a bőr rugalmasságát és feszességét.

2.) Elektroporáció

Elősegíti a kozmetikumban lévő hatóanyagok bejutását a bőr mélyebb rétegeibe.

3.) Mezoporáció

A bőr felületét elektromos ingerekkel stimulálja, ami által a sejtek időlegesen eltávolodnak egymástól, kis csatornák alakulnak ki, ezzel is biztosítva a koncentrált tiszta szérumok bőrbe jutását.

4.) Rádiófrekvencia

Regenerálja a kollagén és elasztikus rostokat, ami a bőr feszességét, rugalmasságát biztosítja. Erős anyagcsere fokozó hatása révén megnöveli a tápanyagok felvételét és a salakanyagok eltávolítását a bőrben.

5.) Fényterápia

A LED diódák nagy erősségű fényt hoznak létre, amely képes hatni a sejtszintű anyagcsere-folyamatokra.

Vörös: Fokozza a fibrolasztok (kollagén termelésért felelős bőrsejtek) aktivitását, a bőr feszesebb, rugalmasabb lesz, javítja a sejtanyagcserét és a keringést, valamint a salakanyagok kiválasztását. Javul a bőr állapota, csökken a ráncok száma és mélysége, szűkülnek a tág pórusok.

Narancssárga: Javítja a sejtlégzést, a nyirok- és vérkeringést, fokozza az anyagcserét, segítve ezzel a méregtelenítést. Bőrnyugtató hatású, hozzájárulhat a bőrön megjelenő pigmentációk (májfoltok, szeplők) és pattanások csökkentéséhez is, energiát ad a bőrsejteknek.

Élénk rózsaszín: Csökkenti a feszültséget, halványító hatású.

Kék: Gyulladáscsökkentő, anti-bakteriális, bőrnyugtató hatású, csökkenti a pattanások megjelenését.

Zöld: Előmozdítja a bőr egyensúlyának helyreállítását, nyugtatja azt kipirosodás esetén. Emellett halványítja a pigmentfoltokat és segíti a sebek gyógyulását.

A kezelés fájdalommentes, de enyhe bizsergő, csipkedő érzés előfordulhat, illetve az izomstimuláció hatására az arc izmainak akaratlan összerándulása tapasztalható.

Milyen esetekben nem ajánlott a kezelés?

– bőrsérülések (nyílt seb, ekcéma, herpesz, stb.)
– a bőr bakteriális fertőzése, akut gyulladása
– szívritmus-szabályozó, súlyos szívizom gyengeség, szívinfarktust követően
– terhesség és szoptatás időszaka
– epilepszia
– fennálló daganatos betegség, kemoterápia
– fémimplantátumok
– friss hegek, forradások

Már egy alkalom is nagyon hatékonyan regenerálja a bőrt, de a hosszan tartó eredmény a kezelés kúraszerű alkalmazásával érhető el. Ez hetente, kéthetente ajánlott, összesen 4-6 alkalommal.