Miért nem a bőr felpuhítása (gőzölés) alatt masszírozok, hanem a kezelés egy későbbi szakaszában?

A masszázskrém olyan hatóanyagokat tartalmaz, ami támogatja a bőr működését, feszesítő, hidratáló, feltöltő hatású. Az értékes hatóanyagok a tisztítás után jobban felszívódnak, ezen kívül sokkal kellemesebb a masszázs relaxált állapotban és nem a gőz alatt, nyomkodás előtt.

Miért nem vállalok szempilla- és szemöldök festést?

A festék olyan káros vegyületeket tartalmaz, aminek alkalmazása sok kockázatot rejt magában. Ilyenek lehetnek: súlyos allergiás reakciók, helyi irritáció, szembe kerülve károsíthatja annak szöveteit.

Miért nincs az árlistában gyantázás?

Önállóan, csak gyantázást nem vállalok. Amennyiben az arckezelésre érkező vendég igényli, és előre egyeztetjük, akkor egyedi esetekben vállalom a kar, láb, hónalj, bajusz gyantázását.

Hogyan végzem a szemöldök igazítását?

Kizárólag csipeszes szemöldök igazítást végzek, mert ez a technika biztosítja a legjobban a kívánt eredményt. Minden arckezelés mellé ingyenes.

Mit jelent a holisztikus kozmetikai kezelés?

Bőrünk szervezetünk elválaszthatatlan részét képezi, így működése hűen tükrözi a bennünk zajló testi és lelki folyamatokat. A kezelés során az aktuális bőrállapotnak megfelelő kozmetikumok használatán túl hasznos életmódbeli tanácsokkal is igyekszem ellátni a vendégeimet. Ezen kívül fontosnak tartom, hogy a kozmetikában töltött idő lelki feltöltődést is nyújtson.

Milyen kozmetikai gépeket használok a kezelések során?

Gőzölő: a meleg levegő segít kitágítani a pórusokat, felpuhítja a bőrt, így a tisztítás, nyomkodás sokkal könnyebb és eredményesebb.

Gyémántfejes mikrodermabrázió: fájdalommentes bőrcsiszoló eljárás, ami eltávolítja az elhalt hámsejteket, így a kozmetikai hatóanyagok könnyebben fel tudnak szívódni, valamint elősegíti az új bőrsejtek képződését.

Kozmetikai ultrahang: a kezelőfejben lévő kristályok rezgésének hatására a bőr anyagcseréje javul, a hatóanyagok könnyebben be tudnak jutni a mélyebb rétegekbe.

Fényterápiás elektro-lifting: célja a hatóanyagok bejuttatása, a kötőszöveti rostok stimulálása, a bőr feszesítése, a különböző színű fények jótékony hatásának kihasználása.

VIO: fertőtlenítő hatású, javítja a keringést és a bőr anyagcseréjét.

Milyen gyakran javasolt a pórusok tisztítása?

Problémás, pattanásos, mitesszeres bőr esetén havonta érdemes a tisztítást elvégezni. Egyéb esetben egyedileg, a vendéggel közösen mérlegeljük a kezelés gyakoriságát.

Mennyire fájdalmas a nyomkodásos tisztítás?

Ez mindig egyéni érzékenységtől függ, de nem kell attól tartanod, hogy a bőröd maradandó sérüléseket szenved, a nyomkodást a lehető legkíméletesebben végzem.

Milyen arcápoló kozmetikumot használj otthon?

A legfontosabb amire figyelni kell, az a kozmetikumok összetétele! Ez dönti el, hogy érdemes-e megvásárolni és használni. A következő kritérium a megfelelő hatóanyag tartalom. A bolti kozmetikumok többsége nem tartalmaz ebből megfelelő mennyiséget, így érdemes figyelni az ár/érték arányra. A Herbsgarden és a MediNatural kozmetikumok mind összetételben, mind hatóanyag tartalomban kiválóak, így ajánlom otthoni használatra is.

Milyen lehetőség van a ráncok kezelésére?

Egyrészt a szalonban végzett rendszeres, komplex kozmetikai kezelések, másrészt az arcbőr otthoni ápolása teszi lehetővé a bőr regenerálódását. A Herbsgarden termékcsalád és a MediNatural kozmetikumok hatékonyak a víz- és zsírhiányos, feszességét vesztett bőr rövid- és hosszútávú kezelésére is.

Ha nem találtál választ a felmerülő kérdésedre, akkor bátran vedd fel velem a kapcsolatot, szívesen segítek!