Azért lettem kozmetikus és természetgyógyász, mert szeretek emberekkel foglalkozni, testileg-lelkileg támogatni, erősíteni őket.

Mindenki törődésre, kényeztetésre vágyik, ennek egyik kiváló módja a kozmetikai kezelés. Igyekszem mindenki számára a bőrállapotának megfelelő, legideálisabb természetes hatóanyagokat, kezelési sort összeállítani.

Nagyon köszönöm azoknak a vendégeimnek, akik vállalták, hogy bemutathatom egy – egy kezelés eredményét. A fényképeket én készítettem, így mindenki nézze el, hogy nem profi stúdió fotók. A képeket csak egymás mellé tettem (bal oldali: ilyen volt, jobb oldali: ilyen lett), nincsenek módosítva!

 

 

 

A „Kényeztető varázslat” kezelés menete:

10 lépéses, látványos bőrmegújító, mélyhidratáló, feltöltő kezelés Kaviczky prémium, Diamonds és Panflora’Soul luxus kozmetikumokkal, valamint fényterápiás elektro-lifting és rádiófrekvenciás készülék alkalmazásával. A Kaviczky termékek főbb hatóanyagai a Hévízi gyógyvíz és iszap, regeneráló és bőrműködést támogató növényi kivonatok. A Diamonds és Panflora’Soul koncentrált aktív hatóanyagokban gazdag, ráncfeltöltő, hidratáló készítmények megújítják, felfrissítik a száraz és tónusát vesztett bőrt. A kezelés részleteiről ebben a blogomban olvashatsz.

1.) Bőr letisztítása
2.) Gyémántfejes mikrodermabrázió
3.) Hidratáló, feszesítő szérum
4.) Fényterápiás elektro-lifting és rádiófrekvenciás kezelés
5.) Regeneráló hatóanyagok bevitele ultrahanggal
6.) Holisztikus arc – nyak – dekoltázs masszázs
7.) Maszk, pakolás
8.) Jáde köves görgős arcmasszázs
9.) Szemkörnyék ápolás
10.) Arckrém

Remélem kedvet kaptál, hogy ellátogass hozzám egy igazán kényeztető, feltöltő alkalomra.

Szeretettel várlak!

(Fontos jogi információ: a fényképek a tunderkozmetika.hu honlapon kívül máshol nem használhatóak fel!)