A MediNatural termékekkel való közelebbi kapcsolatom 10 éve kezdődött, amikor egy biobolt által szervezett nyílt napon megismertem az illóolajokat… Szerelem volt első illatra…

Sosem vesztettem szem elől a márkát, örömmel és megelégedéssel használtam az évek során egyre bővülő termékpalettából az olajokat, majd a natúrkozmetikumokat is.
Számomra egy kozmetikum kiválasztásánál a legfontosabb, hogy kizárólag természetes, bőrbarát alapanyagokat tartalmazzon és ne legyen benne semmilyen káros vegyület, valamint hatékonyan támogassa az egészséges bőrműködést. Szerencsére egyre több a tudatos vásárló, de ezzel együtt nehéz dolga van annak, aki az óriási kínálatból ki akarja szűrni a számára megfelelő tiszta, az egészséget semmilyen formában nem veszélyeztető termékeket.

A MediNatural egy csodás kozmetikai márka, nemcsak a kozmetikumok összetétele, hanem a céget vezető és fenntartó nagyszerű személyek miatt is. Mert az is nagyon fontos, hogy kik állnak egy márkanév mögött!


Az elmúlt időszak alatt kialakult köztünk egy nagyon jó kapcsolat, aminek a gyümölcse lett, hogy mostantól szorosabban együttműködünk, mert az a megtiszteltetés ért, hogy a csapat egyik tagja lehetek. Segítek a vásárlóknak a bőrtípusuknak leginkább megfelelő natúrkozmetikumok kiválasztásában és a felmerülő kérdések megválaszolásában, illetve szakmai jellegű blogokat, termékleírásokat készítek.
Számomra ez most nagy öröm, hálás vagyok, hogy értékelik a megszerzett szakmai tudásomat és remélem sok embernek tudok segíteni, hogy még több tiszta, hatékony kozmetikumhoz jusson hozzá!

Lehetőségem volt kipróbálni szinte az összes MediNatural terméket és arra jutottam, hogy megérdemli a vendégeim, ismerőseim bizalmát is. Bőrdiagnosztika alapján komplett kezelést végzek a MediNatural kozmetikumokkal, és ha szeretné valaki, akkor együtt kiválasztjuk a neki megfelelő készítményeket az otthoni bőrápoláshoz. Mindent ki lehet próbálni a kozmetikában, ami a MediNatural webáruházban kapható.

Szeretnék egy kis betekintést nyújtani a kínálatba:
– 100%-os tisztaságú illóolajok és illóolaj keverékek
– növényi bőrápoló olajok, a legtöbb organikus gazdaságból származik
– testápoláshoz szükséges kozmetikumok: sampon, folyékony szappan, kézműves szappan, habkrém, testvaj, kézkrém
– arctisztítók és hámlasztó
– koncentrált hatóanyagtartalmú szérumok
– arcpermetek
– szemkörnyék ápolók
– arckrémek
– pakolások

Szeretettel és lelkesen várlak a kozmetikában, próbáld ki Te is a MediNatural termékeket!