Miért válaszd a kozmetikámat?

– felkészülten, szeretettel várlak
– kozmetikában CSAK Rád figyelek
– a nyugalom szigetét biztosítom, ami által fel tudsz töltődni
– azonnali, látványos hatású kezeléseket vehetsz igénybe
– minden felmerülő kérdésedre igyekszem a legjobb tudásom szerint választ adni
– tisztító kezeléskor nem kell attól tartanod, hogy a bőröd maradandó sérüléseket szenved, a nyomkodást a lehető legkíméletesebben végzem
– nálam csak káros anyagoktól mentes, tiszta kozmetikumokkal fogsz találkozni (magyar prémium kategóriás Herbsgarden és MediNatural natúrkozmetikumok)
– nincs előre meghatározott munkaidőm, akkor tudsz jönni, amikor Neked a legideálisabb

Miről szól egy kozmetikai kezelés, mit szeretnék nyújtani Neked, amikor megtisztelsz azzal a bizalommal, hogy eljössz a kozmetikámba?

Elsősorban a figyelem, törődés, amire minden ember vágyik, a közvetlen érintés is nagyon fontos, hiszen finom energiák cserélődnek e közben. Legfőbb célom, hogy a kezelések hozzájáruljanak az arcbőröd egészséges működéséhez, szépségéhez, valamint a kozmetikában töltött idő felüdülést, kikapcsolódást és testi-lelki feltöltődést is jelentsen.

Sokan kíváncsiak arra, hogy milyen bőrtípusba tartoznak. Lehet, hogy furcsán hangzik, mert eddig nem ezt hallottad, de nincsenek egész életre szóló bőrtípusok! Aktuális bőrállapot van, ami függ a táplálkozástól, a szervrendszerek működésétől, az életmódtól, a lelkiállapottól, a külső környezettől, az életkortól, az alkati adottságoktól és még sorolhatnám.  Minden bőr egyedi ápolást és aktív hatóanyagokat igényel, éppen ezért a kezelések személyre szabottak.

Főbb kezelés típusok:
  1. alap tisztítás
  2. feszesítő, hidratáló, regeneráló kezelés kíméletes tisztítással vagy nyomkodás nélkül (érzékeny bőrre is!)
  3. 10 lépéses bőrmegújító kezelés
  4. feltöltő, látványos anti-aging kezelés
  5. mélyhidratáló, feszesítő 4 alkalmas kúra
  6. arc-nyak-dekoltázs masszázs

Kozmetikum:

Körültekintéssel választottam ki az általam használt 2 magyar kozmetikum családot, az alábbi fontos szempontok alapján:

A bőr számára a legelőnyösebb hatóanyagokat tartalmazza, amelyek valóban hasznosulnak, ezáltal a jótékony hatás ne csak pillanatnyilag érvényesüljön, hanem hosszú távon is tartós javulást eredményezzen

Összetevői természetesek, illetve káros vegyületektől mentesek legyenek, hiszen csak olyan anyagokat szabad a bőr mélyére juttatni, amit a szervezet felismer és hasznosítani tud

Amiket kerülök: kémiai tartósítószerek, szintetikus illatanyagok, mesterséges színezékek, ásványi olajok (kőolaj származékok), állati származékok, SLS, mérgező adalékanyagok…

A gyártó ne csak üzleti érdekből forgalmazzon kozmetikumot, hanem érezhető legyen a pozitív szemlélet, valami plusz odafigyelés, amit át szeretne adni a vásárlóinak

A fenti kritériumok figyelembevételével kiválasztott professzionális, prémium kategóriás magyar termékcsaládok: Herbsgarden és MediNatural.  A vendégeim és én is maximálisan meg vagyunk elégedve ezekkel a kiváló termékekkel, szeretettel ajánlom mindenkinek!

Nagy hangsúlyt fektetek az életmódbeli állapotfelmérésre és ezek alapján összeállított hasznos javaslatokra, hiszen a külsőnk tükrözi a belsőnkben zajló testi – és lelki folyamatokat. Kozmetikai kezelésen kívül is igénybe lehet venni tanácsadásomat!

Remélem kedvet kaptál ahhoz, hogy ellátogass a kozmetikámba, szeretettel várlak!

Árakat, kedvezményeket ITT tudod megnézni, ha szeretnél megismerni, rólam ITT olvashatsz, néhány vendégem visszajelzését ITT találod, bejelentkezéshez kattints IDE.

AJÁNLÁS!!!

Relax hát- és testmasszázs, reflexológiai talpmasszázs, Holostic pulsing stressz elleni, blokk-oldó kezelés

Biztosan Neked is jól esne egy relaxáció, ahol megtapasztalhatod a teljes nyugalmat, testileg-lelkileg feltöltődhetsz és ellazulhatsz. Erre nagyszerű lehetőség a relaxációs hátmasszázs, testmasszázs, szelíd talpmasszázs, illetve a Holistic Pulsing lélekmasszázs.
Ezek olyan módszerek, amelyek a stresszoldás és a célzott kezelés által hatékonyan beindítják a szervezet öngyógyító folyamatait.
Ide kattintva megtalálsz minden információt!