Ez a komplex és látványos kezelés kiválóan alkalmas a bőr regenerálására, feszesítésére, hidratációjának fokozására és a bőrműködést támogató hatóanyagok bejuttatására. Kizárólag természetes, káros anyagoktól mentes, hatóanyagban gazdag Kaviczky termékeket használok!

Szeretnék bepillantást nyújtani a kezelés pontos menetébe, aminek célja, hogy kedvet kapj ehhez a kellemes, hatékony, testet-lelket feltöltő kozmetikai élményhez! 🙂

1.) Letisztítás arctejjel

Minden kozmetikai és otthoni ápolás alapja az alapos bőrtisztítás. Az arctej eltávolítja a felszíni szennyeződéseket, amik a környezetből, smink termékekből, a bőr saját kiválasztó szerepének működéséből adódnak.

2.) Enzimes bőrradírozás

A növényi eredetű enzimek feloldják a felszíni szarusejtek közötti kötőanyagot, így kíméletesen, de alaposan el lehet távolítani az elhalt hámsejteket.

3.) Gyémántfejes mikrodermabrázió

Fájdalommentes bőrcsiszoló eljárás, ami által normalizálódik a szaruképzés, javul a bőr oxigénfelvétele, valamint a kezelésben szereplő további készítmények – szérumok, koncentrátumok, krémek, gélek – aktív hatóanyagainak a felszívódását is elősegíti. Csökkenti a gyulladásos folyamatokat, ösztönzi a bazális réteget az új bőrsejtek termelésére. Mikrodermabrázió után az epidermisz erősebb, ellenállóbb és simább lesz.

4.) Hidratálás, feszesítés szérummal

Magas aktív hatóanyagtartalmú szérum kerül a bőr felszínére.

5.) Mikro masszázs

Kellemes bizsergő érzést nyújtó, anyagcsere fokozó kezelés, ami segíti a hatóanyagok bőrbe jutását.

6.) Fényterápiás elektro-lifting

Nagy hatékonyságú feszesítő, a bőr felszínét és a mélyebb rétegeket is stimuláló kozmetikai készülékkel végzett kezelés színterápiával kiegészítve. Bővebben itt olvashatsz a készülék pozitív hatásairól.

7.) Holisztikus arc-nyak-dekoltázs masszázs

Testre-lélekre pozitív hatású, vitalizáló, lazító, hatóanyagokban gazdag krémmel történő masszázs. Segíti a relaxációt, oldja a feszültséget, elsimítja a ráncokat.

8.) Maszk, pakolás

Masszázs után jóleső érzés tovább pihenni, eközben tápláló, regeneráló pakolás kerül az arcra.

9.) Szemkörnyék ápolás

A szem környéke fokozott gondoskodást igényel, hiszen itt vékonyabb a bőr, kevés a faggyú,- és a verejtékmirigy, így könnyen kiszárad, hamarabb ráncosodik ez a terület. Éppen ezért itt különösen fontos a tápanyagokban gazdag, könnyen felszívódó kozmetikum.

10.) Ápoló krém felvitele jáde köves kézi masszírozóval

Befejezésként a bőrállapotnak megfelelő Kaviczky nappali krémet viszek fel a bőr felszínére jáde köves kézi masszírozóval. A jáde kő pozitív energiát közvetít, javítja a sejtek közötti kommunikációt és anyagcserét, segíti a testi-lelki harmóniát, a tisztaság és a nyugalom jelképe. Ezek mind hozzájárulnak a kiegyensúlyozott élethez.

Remélem kedvet kaptál ehhez a nagyszerű kozmetikai kezeléshez, szeretettel várlak!

Kérlek kedveld és oszd meg ha tetszett!