Ez a komplex és látványos kezelés kiválóan alkalmas a bőr regenerálására, feszesítésére, hidratációjának fokozására és a bőrműködést támogató hatóanyagok bejuttatására. Kizárólag természetes, káros anyagoktól mentes, hatóanyagban gazdag natúrkozmetikumokat használok!

Szeretnék bepillantást nyújtani a kezelés pontos menetébe, aminek célja, hogy kedvet kapj ehhez a kellemes, hatékony, testet-lelket feltöltő kozmetikai élményhez! 🙂

1.) Letisztítás

Minden kozmetikai és otthoni ápolás alapja az alapos bőrtisztítás. A kíméletes, ám hatóanyagokban gazdag arctej eltávolítja a felszíni szennyeződéseket, amik a környezetből, smink termékekből, a bőr saját kiválasztó szerepének működéséből adódnak.

2.) Gyémántfejes mikrodermabrázió

Fájdalommentes bőrcsiszoló eljárás, ami által normalizálódik a szaruképzés, javul a bőr oxigénfelvétele, valamint a kezelésben szereplő további készítmények – szérumok, koncentrátumok, krémek, gélek – aktív hatóanyagainak a felszívódását is elősegíti. Csökkenti a gyulladásos folyamatokat, ösztönzi a bazális réteget az új bőrsejtek termelésére. Mikrodermabrázió után az epidermisz erősebb, ellenállóbb és simább lesz.

3. Tonizálás, hidratálás

A bőr nedvességmegtartó képességének fokozása feltölti az apróbb ráncokat, simítja, puhítja a bőrfelszínt.

4.) Bőrmegújító, magas hatóanyagtartalmú szérumok felvitele

Feszesítő, bőrmegújító szérumok kerülnek a bőr felszínére.

5.) Rádiófrekvenciás készülék

A rádiófrekvencia a bőr mélyebb rétegeiben fejti ki stimuláló hatását, ami által fokozódik a kollagéntermelés, a keringés, a bőr regenerációja.

6.) Fényterápiás elektro-lifting

Nagy hatékonyságú feszesítő, a bőr felszínét és a mélyebb rétegeket is stimuláló kozmetikai készülékkel végzett kezelés. Bővebben itt olvashatsz a fényterápiás  elektro-lifting készülék pozitív hatásairól.

7.) Regeneráló hatóanyagok bevitele ultrahanggal

A kezelés során használt hatóanyagok a mélyebb rétegekbe jutnak, beindul az anyagcsere, tágulnak az erek, gyorsul a vér- és nyirokkeringés, mindenhova gyorsabban jut el a tápanyagban és oxigénben dús vér, fokozódik a kollagéntermelés, javul a sejtmembrán áteresztőképessége.

8.) Holisztikus arc-nyak-dekoltázs masszázs

Testre-lélekre pozitív hatású, vitalizáló, lazító, hatóanyagokban gazdag krémmel és növényi olajokkal történő masszázs. Segíti a relaxációt, oldja a feszültséget, elsimítja a ráncokat.

9.) Szemkörnyék ápolás

A szem környéke fokozott gondoskodást igényel, hiszen itt vékonyabb a bőr, kevés a faggyú,- és a verejtékmirigy, így könnyen kiszárad, hamarabb ráncosodik ez a terület. Éppen ezért itt különösen fontos a tápanyagokban gazdag, könnyen felszívódó kozmetikum.

10.) Arckrém felvitele

Befejezésként a bőrállapotnak megfelelő arckrémet viszek fel a bőr felszínére.

Remélem kedvet kaptál ehhez a nagyszerű kozmetikai kezeléshez, szeretettel várlak!